De inhoud van een training counseling Amstelveen

Training counseling Amstelveen bestaat uit een geheel van werkwijzen, zoals tests, vragenlijsten, gesprekken, die in eerste instantie tot doel hebben de jongere te helpen zijn weg in het leven te vinden, of het nu gaat om een opleiding, een beroep of een manier van leven. In de tweede fase bestaat de steun uit te ondernemen acties, om hen te helpen een concrete verbintenis aan te gaan. Gezien het stijgende werkloosheidscijfer is beroepskeuzevoorlichting voor jongeren noodzakelijk, die vroeger al bestond maar nu terrein wint.

Het doel

Training counseling Amstelveen voor jongeren is nodig om hen in een bepaalde richting te sturen of hen een andere richting te doen inslaan voor een zekerder toekomst. Deze dienst wordt aangeboden aan jongeren die begeleid willen worden bij hun oriëntatie- of heroriëntatieproces. Afhankelijk van de ervaring, de persoonlijke en beroepsinteresses, de motivatie en de intellectuele capaciteiten van de jongere, wordt een training counselling Amstelveen gegeven om hem te helpen zijn persoonlijke waarde en professionele capaciteiten beter te begrijpen.

De werking

Om elke jongere in staat te stellen de beste keuze te maken voor zijn of haar beroepsloopbaan, biedt een training counseling Amstelveen , een geheel van praktijken die bedoeld zijn om begeleiding en verduidelijking te bieden bij beroepsvraagstukken. Het omvat namelijk zowel activiteiten die verband houden met de persoonlijke verkenning als met de analyse van de werkelijkheid via informatie over de aangeboden en ter beschikking gestelde universitaire cursussen en de bijzonderheden van de arbeidsmarkt. Ze kunnen individueel of in groepsverband plaatsvinden. De professionals die advies geven over de opleiding van jongeren, ontdekken de uniciteit van elke persoon en begeleiden zijn beslissing zonder te vergeten dat de taak een verantwoordelijkheid voor beide partijen inhoudt. Het gegeven advies is gebaseerd op hun  persoonlijke geschiedenis, smaak, voorkeuren en bekwaamheden, de belangrijkste elementen die hun persoonlijk verlangen vormen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.