Fysiotherapie in Den Bosch

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Den Bosch? Rug- en nekklachten, migraine, zere gewrichten. De klachten waarmee je op zoek gaat naar fysiotherapie Den Bosch kunnen uiteenlopen. Net zoals de oorzaak van die klachten! Sommige mensen hebben pijn vanwege hun slechte werkhouding, anderen zijn het slachtoffer geweest van een verkeersongeluk en dan zijn er ook nog de mensen die te kampen hebben met platvoeten of andere fysieke ongemakken. Ieder mens is uniek, ook wanneer het op fysieke klachten aan komt. Bij fysiotherapie in Den Bosch wordt gekeken naar het individu. Jouw lichaam wordt onder de loep genomen, zodat een behandeling op maat kan worden gepland. Ja, een behandeling op maat! Want simpelweg een traject ingaan zonder eerst goed te kijken naar de oorzaak van je pijn, zal niets uithalen. Om de pijn en klachten goed op te lossen wordt bij een revalidatie Den Bosch altijd geluisterd naar jou en gekeken naar jouw unieke situatie.

Dry needling in Den Bosch

Naast fysiotherapie in Den Bosch zijn er andere manieren van revalidatie die in Den Bosch kunnen worden gevolgd. Zo is dry needling in Den Bosch een uitstekende manier om jouw pijnklachten aan te pakken. Dry needling in Den Bosch is nagenoeg pijnloos, maar stimuleert specifieke spieren, waarna deze spieren kunnen ontspannen. Door de behandeling van triggerpoints kunnen allerlei klachten eenvoudig en snel worden opgelost. Dry needling in Den Bosch is net als fysiotherapie in Den Bosch een prima manier van pijnbestrijding. Of je pijn nu wordt veroorzaakt door werk, een auto ongeluk of fysieke problemen. Met de juiste revalidatie in Den Bosch ben je zo weer op de been.

Een nieuwe mindset

Een enorm deel van fysiotherapie is leren begrijpen waarom je klachten hebt. Natuurlijk zijn de klachten na een ongeluk of klachten die voortkomen uit medische problemen niet te voorkomen met houding of gedrag. Maar rug- en nekklachten die worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of algemene houding kunnen worden bestreden en voorkomen door je bewust te zijn van je lichaam. Onderuit gezakt zitten, ineen gezakt zitten of krom lopen, het verkeerde kussen of een te zacht matras, slecht schoeisel en de verkeerde afstelling van je autostoel. Al deze factoren hebben grote invloed op jouw lichaam. Vraag tijdens fysiotherapie in Den Bosch hoe je dit alles kunt verbeteren. Je hebt per slot van rekening maar één lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *