Hoe kleed je je om naar een bar te gaan?

Voor veel mensen is het aankleden om naar een bar te gaan een grote uitdaging. Als je deze uitdaging zonder twijfel wilt aangaan, lees dan dit artikel tot het einde. Hier geven we je de jurkgeheimen om naar een bar te gaan. Toch vergeten we het kapselaspect niet. Huur een barber Utrecht in voor elk type kapsel dat u nodig heeft.

Outfit-ideeën voor een avondje uit aan de bar

De keuze van je baroutfit hangt vooral af van het soort mensen met wie je uitgaat. Het hangt ook af van waar je heen gaat. Je outfit zal inderdaad anders zijn, afhankelijk van of je een romantisch uitje plant, in een nachtclub met je vrienden of op het terras voor een kopje koffie. En als je net van plan bent iets te drinken in goed gezelschap of een romantische chichia, kun je je als volgt kleden.

Als je met vrienden naar de bar gaat voor een drankje, ga dan voor een vriendelijke uitstraling. U kunt wedden op vrijetijdskleding zoals sneakers, spijkerbroek, t-shirt en een overhemd. Ben je een vrouw en wil je indruk maken, waag dan de vrouwelijkheidskaart en kies voor korte kleding, dicht op het lichaam en laag uitgesneden. Vergeet ook niet te veel accessoires te vermijden. U kunt ruimtebesparende kleding aanbrengen. In een bar is er soms een gebrek aan ruimte om je handtas, jas en sjaal op te bergen. Het idee is dat u zich op uw gemak voelt en het meeste uit uw avond haalt.

Een dansbar, wat draag je bij zo'n gelegenheid?

We kiezen ook onze outfit afhankelijk van het type bar waar we naartoe willen. Een chique cocktailbar vereist dat je verfijnde kleding draagt, zoals een jumpsuit of hakken. Als je naar een danscafé gaat, is het ideaal om te wedden op lichtheid en comfort. Kies voor een outfit waarmee je kunt dansen, zelfs in de oververhitte sfeer van de club.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.