Tijd voor een nieuw kapsel?

Ben je uitgekeken op je huidige look? En woon je in Eindhoven of omgeving? De professionele kappers van Kapper Eindhoven staan klaar om jou te knippen volgens de laatste trends, en natuurlijk afgaand op jouw eigen wensen! De kappers zijn expert in haarkleuringen, je kunt dan ook voor verschillende kleurbehandelingen terecht! Maar ook voor het laten zetten van highlights (lichte plukken in je haar), lowlights (donkere plukken) of een uitgebreide olaplex behandeling om beschadigd haar te laten herstellen. De kappers hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste trends dus kunnen jou van passend advies en een mooie knipbeurt voorzien. Je bent van harte welkom bij een Kapper Eindhoven!

Kappers weer open

Je hebt er even op moeten wachten want door de coronamaatregelen waren de kappers maandenlang gesloten maar sinds 3 maart zijn ze weer open dus je kunt vandaag nog een afspraak maken bij een Kapper Eindhoven. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten die goed zijn voor jouw haar en huid. Je kunt trouwens ook terecht voor balayage en toning. Bayalage is een subtiele kleur in je haar, met een kwast aangebracht. Een toning is een pigment die een laag over het haar legt, hiermee geef je je huidige haarkleur een boost en meer karakter. Erg geschikt voor een zomerse tint! Twijfel je wat bij jou past? Wil je je haar laten doen bij een Kapper Eindhoven, vraag dan gerust om professioneel advies.

Laten zetten van extensions

Ook kun je bij een Kapper Eindhoven mooie extensions laten zetten. Je kunt daarmee je haar verlengen of verdikken, net wat je wenst. Dit kan middels tape extensions. Deze zijn er in diverse kwaliteiten en lengtes, welke maandenlang blijven zitten. De extensions zijn gemaakt van Russisch haar en geven een natuurlijke uitstraling. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het zetten. Veel vrouwen gingen jou al voor! Je kunt vandaag nog een afspraak maken bij een Kapper Eindhoven en jouw haar laten doen. Neem wel de coronamaatregelen in acht voor een ieders hygiëne en draag een mondkapje.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.