Toe aan een nieuwe haarkleur? Probeer deze haartrend!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat de meeste vrouwen weer voor een lichter haarkleurtje gaan. Want wat is nu heerlijker dan een fris, geverfd kapsel met een nieuw kleurtje erin? Tegenwoordig heb je zo veel verschillende opties om de leukste haarstijlen te creëren, bijvoorbeeld een Balayage Amsterdam. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar dit is een hele bekende trend op het gebied van kapsels. In deze blog lees je meer over de de balayage en andere haartrends van dit moment. Veel leesplezier!

Wat is een balayage?

Tegenwoordig wordt er veel gevraagd om balayage. Het woord balayage is een Frans woord en betekent letterlijk 'vegen'. Deze vertaling kan je ook linken aan de betekenis en uitkomst van deze term, want het wordt ook letterlijk aangebracht als 'vegen' in je haar. De kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar en zorgt ervoor dat het een sunkissed effect oplevert. Hierdoor zal je merken dat je lichtere haarplukken in je haar creërt. Het aanbrengen van balayage zorgt voor een hele natuurlijke look en daarbij hoef je je niet meer druk te maken om je uitgroei. Balayage wordt namelijk verdeeld over je hele haar in een aantal plukken. 

De andere haartrends van dit moment

Naast de haartrend 'Balayage' bestaan er natuurlijk veel meer trends. Bijvoorbeeld het laten verven van highlights en lowlights. Vaak worden er lichtere tinten gebruikt dan je huidige haarkleur om de look natuurlijk te houden. 

Voor welke haartrend ga jij?

Een ding is zeker, je zal je nooit vervelen met deze verschillende haarstijlen! Al deze opties ogen heel erg natuurlijk en dat is vaak wel de optie waar vrouwen voor kiezen. Vooral in de zomertijden is het beter voor je haar om het zo natuurlijk mogelijk te houden, omdat je zo beschadiging van je haar voorkomt. Dus, voor welke trend ga jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *